Puntorosso Wilier

A PUNTOROSSO store embraces Wilier Triestina in all of its forms. The furnishings have been specifically designed to accommodate the entire Wilier Triestina product range, the clothing line and the accessories. You feel like you are living a true experience with the house of Rossano Veneto when you are in a PUNTOROSSO store.

puntorosso.wilier.it

 
Technologies

Easy adjust

Wilier Triestina insisterede på et design, der tillader finjustering af baghjulets position og derfor af cassettens orientering i forhold til bagskifteren. Dette muliggør optimal hjulsporing, aerodynamisk positionering og et glat gearskifte. Takket være vores innovative løsning, som giver 6mm indstillingsmuligheder af akselafstand og afstand fra dæk til bagsiden af ​sadelrøret. Dette gør det muligtat foretage både aerodynamiske og cyke håndteringmæssige optimeringer, samt at gøre hjulskift hurtig og enkelt.

Technologies

Integrated drop out

Sømløs konstruktion, der gør op med muffer, lim og bolte. Dropouts er en del af det forenede bagstel og en væsentlig bestanddel af carbon monocoque støbeformen. Vinklerne i dette område af rammens struktur er blevet lempet for at sprede vejvibrationer og forbedre komfort samt håndtering.

Technologies

WMS

Wilier Monocoque System: Wilier Triestina udnytter den seneste i carbon monocoque teknologier til at fjerne sårbare områder og skabe rammer, der er lette, effektive og komfortable.

Technologies

DIALEAD

A new carbon fiber call DIALEAD ™ produced by Mitsubishi Japan. These fibers are formed from a material called PITCH, which is obtained from hydrocarbon fossils. This type of fiber has a high degree of purity and an ultra high modulus. DIALEAD ™ therefore has a higher compression of the fibers and better orientation, which enables the creation of ultra-light and ultra-resistant products, such as Zero.6.

Technologies

IF integrated fork

Håndteringen af ​​en Wilier cykel er en af ​​dens mest skattede egenskaber. Vi søger løbende efter nye måder til yderligere at forbedre solid følelse i stellets forparti, hvilket har ført til nogle af de mest betydningsfulde af Cento1 SR s forbedringer. Vi fandt, at en ny måde at positionere skrårør og overrør i forhold til kronrøret skaber en virtuel forøgelse af kronrørets højde, hvilket gør det 14% stivere i form af torsionsstivhed. Det øverste rør slutter sig til kronrøret i en nedadgående vinkel, mens det nedadgående rør er vinklet opad, hvor det slutter sig til kronrøret og den integrerede gaffel. Denne sammenføjning er traditionelt ligesom punktet af en trekant, men denne nye vinkel og positionering gør det mere som en firkant, der er stivere. Bagsiden af ​​gaflen bremsesystem hul er gemt i det skrårøret, holder det rent og beskyttet mod elementerne. Det integrerede gaffel design skaber også en aerodynamisk profil, der reducerer ”drag”.

Technologies

carbon 60 ton

At opbygge en stor monocoque carbon ramme med perfekt balance mellem stivhed, komfort og styring ved den lavest mulige vægt. Carbonfiber er et ideelt materiale til cykelstel grundet dets kvaliteter af elasticitet, evne til at modstå belastninger, og dens styrke-til-vægt-forhold. Jo højere modulus,jo stivere komposit. I den anden ende af spektret, jo lavere modulus, desto mere elastisk vil stellet bive. Ved udviklingen af ​ Zero.6, Sero.7, Cento1 Sr, Cento1 Air og GTR SL, har vi implementeret MR60H for stivhed i de kritiske stressområder, hvor lateral stivhed giver større effektivitet. Derefter brugte vi T800H og T700SC, med mere elastiske egenskaber, for at sikre komfort og sikker håndtering. Disse materiler blev brugt så minimalt som muligt, når vores krævende standarder styrke og holdbarhed var opfyldt, for at sikre det perfekte kompromis for stellet.

Sikker betaling

Kundeservice

shop@wilier.it

Gratis fragt

Ved ordrer større end 600DKK
VILKÅR OG BETINGELSER