Puntorosso Wilier

En PUNTOROSSO butik har allt som en Wilier shop kan erbjuda. Yta och inredning är gjord för att rymma hela Wilier produktsortiment så om cyklar, kläder, accessoarer. Känslan som infinner sig när du besöker en PUNTOROSSO butik är som om du vore och besökte Wilier Triestina i Rossano Veneto.

puntorosso.wilier.it

 
Teknologier

zno treatment

Vad vi normalt avser med “kolfiber” är i verkligheten en sammansättning av fibrer och epoxiharts. Hartsets funktion är att förena och limma fibrerna samtidigt som det skyddar hela strukturen från externa krafter. För att undvika eventuella svaga punkter som kan resultera från mikro-luckor i en komposit sammansättning, har vi tillämpat ett ultra låg densitet nanopartikel Zinc Oxide (“ZnO”) harts. Detta medför en starkare komposit med högre motståndskraft mot stötar, samtidigt som det gör det möjligt för oss att minska vikten hos våra ramar, på grund av dessas strukturella integritet. Vad detta medför ute på vägen, är förbättrad varaktighet och förvånande följsam hantering - ett kännetecken för våra ramar.

Teknologier

BB 386

BB386EVO systemet tar designen med det överdimensionerade nedre fästet, som framgångsrikt införts av Wilier Triestina i Cento 1 modellen och efterföljande versioner, till dess nästa utveckling. För att få en oöverträffad styvhet vid en avgörande punkt på ramen, har vi utarbetat ett innovativt system som helt och hållet kan införliva ett ultra-styvt vevparti i en ultrastyv ram. Det traditionella BB30 systemet har visat sig vara olämpligt eftersom det kräver en ram med en 68 mm låda, vilket är för smalt för att ge den grad av styvhet som vi önskade. Med detta i åtanke har vi utvecklat den nya standard BB386EVO i samarbete med FSA, vilken förenar ett vevparti i kolfiber med en längre 30 mm spindel och en bredare 86,5 mm konsollåda.

Teknologier

Kolfiber 60 ton

För att konstruera en bra helgjuten ram, söker vi den perfekta balansen mellan styvhet, komfort och följsamhet, med lägsta möjliga vikt. Kolfiber är ett idealiskt material för cykelramar, på grund av dess kvaliteter av elasticitet, kapacitet att tåla påfrestningar och sin styrka i förhållande till vikten. Ju högre modul, desto styvare komposit. I skalans andra ände, ju lägre modul, desto mera elasticitet. Vid tillverkningen av Cento1 Superleggera, tillämpade vi MR60H för styvhet i kritiska belastningsområden där lateral styvhet leder till ökad effektivitet. Sedan använde vi T800H och T700SC, med större elastiska egenskaper, för att garantera komfort och pålitlig hantering. Var och en användes så lite som möjligt, så snart våra krav på styrka och varaktighet uppfylldes, för att garantera lättast möjliga ramvikt.

Teknologier

Integrated drop out

Smidig konstruktion, som gör sig av med fogar, lim och skruvar. Dropouts utgör en del av den bakre enade triangeln och är en grundläggande komponent i den helgjutna kolfiberformen. Som del av de kontinuerliga sadel-och kedjestagen, har vinklarna i detta område av ramstrukturen avslappnat för att avleda väg vibrationerna och förbättra både komfort och hantering.

Teknologier

IC integrated cables

Broms-och växelförarkabeln löper inuti ramen. Detta tillåter ramen att vara aerodynamisk, skyddar och döljer kablarna.

Teknologier

Smidig design av bakdelen

Denna specialteknik tillämpas på bakarmarna. Den dämpar och avleder vibrationer på alla typer av ytor.

Säker Betalning

Kundservice

shop@wilier.it

Fri frakt

Fraktfri gräns 800 sek
VILLKOR