Puntorosso Wilier

En PUNTOROSSO butik har allt som en Wilier shop kan erbjuda. Yta och inredning är gjord för att rymma hela Wilier produktsortiment så om cyklar, kläder, accessoarer. Känslan som infinner sig när du besöker en PUNTOROSSO butik är som om du vore och besökte Wilier Triestina i Rossano Veneto.

puntorosso.wilier.it

 
Teknologier

DIALEAD

A new carbon fiber call DIALEAD ™ produced by Mitsubishi Japan. These fibers are formed from a material called PITCH, which is obtained from hydrocarbon fossils. This type of fiber has a high degree of purity and an ultra high modulus. DIALEAD ™ therefore has a higher compression of the fibers and better orientation, which enables the creation of ultra-light and ultra-resistant products, such as Zero.6.

Teknologier

LIT

Vihardessutom utformat LIT (Large Inflation Tube) teknologin vid tillverkningen av Cento1 Superleggera. Vår förimpregnerade kolfiber drar fördel av ännu högre och jämnare kompaktering, genom användning av industriella högtrycks blåsor. Blåsorna utvidgas inom ramens rör och trycker mot rörens inre väggar när ramformen utövar motsatt tryck från utsidan. De kombinerade komprimeringskrafterna resulterar i en precisionskonstruktion och konsistent väggtjocklek längs hela ramens konstrukion. Mera traditionella tillverkningsprocedurer lyckas inte att optimalt kompaktera en komposit, vilket resulterar i varierande väggtjocklek, eller tomrum (oönskade hartsavlagringar) längs ramens rör, vilket äventyrar den strukturella integriteten. Detta kan översättas till reducerad livslängd och styrka. Därmed är fördelen med Cento 1 SL:s konstruktion uppenbar: ökad kapacitet att bemöta styrbelastning, optimal vridstyvhet och oöverträffad följsamhet.

Teknologier

FSS

Floating Suspension System

I detta systemet är stötdämparen inte direkt förankrad på ramen på en viss punkt, utan flyter mellan två länkar som ansluter de bakre stagen. Denna ovanliga konstruktion ökar pedalkraften (och således effektiviteten i uppförsbacke) eftersom den ger cykeln en låg guppnivå och låg pedal resistans. Det perfekta systemet för vad vi ville uppnå! Den största effekten i nedförsbacke och hög pedal prestanda i uppförsbacke, på eller utanför sadeln.

Teknologier

Smidig design av bakdelen

Denna specialteknik tillämpas på bakarmarna. Den dämpar och avleder vibrationer på alla typer av ytor.

Teknologier

BB 386

BB386EVO systemet tar designen med det överdimensionerade nedre fästet, som framgångsrikt införts av Wilier Triestina i Cento 1 modellen och efterföljande versioner, till dess nästa utveckling. För att få en oöverträffad styvhet vid en avgörande punkt på ramen, har vi utarbetat ett innovativt system som helt och hållet kan införliva ett ultra-styvt vevparti i en ultrastyv ram. Det traditionella BB30 systemet har visat sig vara olämpligt eftersom det kräver en ram med en 68 mm låda, vilket är för smalt för att ge den grad av styvhet som vi önskade. Med detta i åtanke har vi utvecklat den nya standard BB386EVO i samarbete med FSA, vilken förenar ett vevparti i kolfiber med en längre 30 mm spindel och en bredare 86,5 mm konsollåda.

Teknologier

SEI special elastic infiltra

Zero 7 utmärker genomförandet av en ny exklusiv Wilier Triestina teknik: S.E.I. Film (Special Elastic Infiltrated). Insprutning av den egenutvecklade viskoelastiska filmen mellan skikten av kolfiber, ökar absorptionen av vibrationer och stöttåligheten och gör på så sätt ramen säkrare och bekvämare. Detta nya material har redan testats i vid utsträckning inom flyg-och bilindustrin med utmärkta resultat. Det tillämpas nu inom tillverkningen av cyklar för första gången.

Säker Betalning

Kundservice

shop@wilier.it

Fri frakt

Fraktfri gräns 800 sek
VILLKOR