Puntorosso Wilier

A PUNTOROSSO store embraces Wilier Triestina in all of its forms. The furnishings have been specifically designed to accommodate the entire Wilier Triestina product range, the clothing line and the accessories. You feel like you are living a true experience with the house of Rossano Veneto when you are in a PUNTOROSSO store.

puntorosso.wilier.it

 
Technologies

Easy adjust

Wilier Triestina insisterede på et design, der tillader finjustering af baghjulets position og derfor af cassettens orientering i forhold til bagskifteren. Dette muliggør optimal hjulsporing, aerodynamisk positionering og et glat gearskifte. Takket være vores innovative løsning, som giver 6mm indstillingsmuligheder af akselafstand og afstand fra dæk til bagsiden af ​sadelrøret. Dette gør det muligtat foretage både aerodynamiske og cyke håndteringmæssige optimeringer, samt at gøre hjulskift hurtig og enkelt.

Technologies

IC integrated cables

Bremsen og bagskifter kabler ligger inde i rammen. Dette tillader rammen at være aerodynamisk,og at beskytte og dække kablerne

Technologies

Shimano Steps MTB

Uanset om du tager i skoven på din mountain bike en søndag morgen på jagt efter nye oplevelser, eller du cykler på udflugt med dine venner, skubber SHIMANO STEPS MTB dine grænser. Faktisk fortager alle grænser sig med SHIMANO STEPS MTB, og du kommer til at opleve den ultimative frihed.

Technologies

IF integrated fork

Håndteringen af ​​en Wilier cykel er en af ​​dens mest skattede egenskaber. Vi søger løbende efter nye måder til yderligere at forbedre solid følelse i stellets forparti, hvilket har ført til nogle af de mest betydningsfulde af Cento1 SR s forbedringer. Vi fandt, at en ny måde at positionere skrårør og overrør i forhold til kronrøret skaber en virtuel forøgelse af kronrørets højde, hvilket gør det 14% stivere i form af torsionsstivhed. Det øverste rør slutter sig til kronrøret i en nedadgående vinkel, mens det nedadgående rør er vinklet opad, hvor det slutter sig til kronrøret og den integrerede gaffel. Denne sammenføjning er traditionelt ligesom punktet af en trekant, men denne nye vinkel og positionering gør det mere som en firkant, der er stivere. Bagsiden af ​​gaflen bremsesystem hul er gemt i det skrårøret, holder det rent og beskyttet mod elementerne. Det integrerede gaffel design skaber også en aerodynamisk profil, der reducerer ”drag”.

Technologies

SEI special elastic infiltra

S.E.I. (Special Elastik infiltreret) Film, indført med udviklingen af ​​den første version af Zero.7 i 2011, er et eksklusivt viskoelastisk materiale, der er placeret mellem lagene af kulstof i rammen for at forbedre absorbering af vibrationer og stød fra vejen. Stivhed er fundamental for en effektiv udnyttelse af muskelkraft, hvilket er grunden til vi bruger ultra-høje modul kulfiber såsom 60TON i Zero.7. Men stivhed kan ikke ligefrem oversættes til komfort! S.E.I. film tillader os at bevare rammens ydeevne (hastighed genereres af en vis mængde strøm) og samtidig reducere effekten af ​​lodrette belastning overføres af jorden, mens man kører. S.E.I. filmen hjælper også med at reducere rammen vægt, fordi vi kan bruge mindre lavere modul kulstof, som normalt ville blive tilføjet for at forbedre komforten. Sammenlignet med en ramme af samme type carbon men uden SEI film, har Zero.7:

- 35% mere stødmodstand

- 18% lavere risiko for delaminering

- 12% større evne til at bøje uden at knække

Technologies

DIALEAD

A new carbon fiber call DIALEAD ™ produced by Mitsubishi Japan. These fibers are formed from a material called PITCH, which is obtained from hydrocarbon fossils. This type of fiber has a high degree of purity and an ultra high modulus. DIALEAD ™ therefore has a higher compression of the fibers and better orientation, which enables the creation of ultra-light and ultra-resistant products, such as Zero.6.

Sikker betaling

Kundeservice

shop@wilier.it

Gratis fragt

Ved ordrer større end 600DKK
VILKÅR OG BETINGELSER