Puntorosso Wilier

A PUNTOROSSO store embraces Wilier Triestina in all of its forms. The furnishings have been specifically designed to accommodate the entire Wilier Triestina product range, the clothing line and the accessories. You feel like you are living a true experience with the house of Rossano Veneto when you are in a PUNTOROSSO store.

puntorosso.wilier.it

 
Technologies

SEI special elastic infiltra

S.E.I. (Special Elastik infiltreret) Film, indført med udviklingen af ​​den første version af Zero.7 i 2011, er et eksklusivt viskoelastisk materiale, der er placeret mellem lagene af kulstof i rammen for at forbedre absorbering af vibrationer og stød fra vejen. Stivhed er fundamental for en effektiv udnyttelse af muskelkraft, hvilket er grunden til vi bruger ultra-høje modul kulfiber såsom 60TON i Zero.7. Men stivhed kan ikke ligefrem oversættes til komfort! S.E.I. film tillader os at bevare rammens ydeevne (hastighed genereres af en vis mængde strøm) og samtidig reducere effekten af ​​lodrette belastning overføres af jorden, mens man kører. S.E.I. filmen hjælper også med at reducere rammen vægt, fordi vi kan bruge mindre lavere modul kulstof, som normalt ville blive tilføjet for at forbedre komforten. Sammenlignet med en ramme af samme type carbon men uden SEI film, har Zero.7:

- 35% mere stødmodstand

- 18% lavere risiko for delaminering

- 12% større evne til at bøje uden at knække

Technologies

IF integrated fork

Håndteringen af ​​en Wilier cykel er en af ​​dens mest skattede egenskaber. Vi søger løbende efter nye måder til yderligere at forbedre solid følelse i stellets forparti, hvilket har ført til nogle af de mest betydningsfulde af Cento1 SR s forbedringer. Vi fandt, at en ny måde at positionere skrårør og overrør i forhold til kronrøret skaber en virtuel forøgelse af kronrørets højde, hvilket gør det 14% stivere i form af torsionsstivhed. Det øverste rør slutter sig til kronrøret i en nedadgående vinkel, mens det nedadgående rør er vinklet opad, hvor det slutter sig til kronrøret og den integrerede gaffel. Denne sammenføjning er traditionelt ligesom punktet af en trekant, men denne nye vinkel og positionering gør det mere som en firkant, der er stivere. Bagsiden af ​​gaflen bremsesystem hul er gemt i det skrårøret, holder det rent og beskyttet mod elementerne. Det integrerede gaffel design skaber også en aerodynamisk profil, der reducerer ”drag”.

Technologies

Swing arm integrated design

Vores unikke bagstelskoncept er blevet påvirket dels af avanceret motorcykel design. Vi har skabt en sømløs, integreret monocoque enhed, der forener sadel- bagstagsrør, samt alle-carbon dropouts, for mere umiddelbar kraftoverførsel og fremragende håndtering.

Technologies

razor edge design

Razor Edge Design overlapper top og skrårør ved i spidsen røret at danne en enkel, integreret og forstærket enhed. Kombineret med de unikke linjer i den specielt struktureret gaffel, har vi optimeret lateral stivhed og frontend stabilitet for hurtige accelerationer samt glat, præcis håndtering- også ved høj hastighed.

Technologies

WMS

Wilier Monocoque System: Wilier Triestina udnytter den seneste i carbon monocoque teknologier til at fjerne sårbare områder og skabe rammer, der er lette, effektive og komfortable.

Technologies

LIT

Vi udviklede LIT (Large Inflation Tube) teknologi i tilblivelsen af ​​Cento1 Superleggera. Vores stel opnåede endnu højere og mere ensartet komprimering ved brug af industrielle, højt tryksblærer. Blærerne ekspanderede rammens rør indefra - de skubbede mod de indre vægge af rørene da rammens form udøver modstående pres udefra. De kombinerede compaction- faktorer resultere i en præcision, lavere ”void construction” og konsekvent vægtykkelse af rørene i hele rammens konstruktion. Mere traditionelle carbon fremstillingsprocesser er ikke optimalt komprimeret, hvilket resulterer i forskellige vægtykkelser, eller hulrum. Det kunne resultere i reduceret levetid og styrke. Så fordelene ved LIT metoden er indlysende: øget kapacitet til at håndtere spændinger, optimal vridningsstivhed, og enestående respons.

Sikker betaling

Kundeservice

shop@wilier.it

Gratis fragt

Ved ordrer større end 600DKK
VILKÅR OG BETINGELSER