Puntorosso Wilier

A PUNTOROSSO store embraces Wilier Triestina in all of its forms. The furnishings have been specifically designed to accommodate the entire Wilier Triestina product range, the clothing line and the accessories. You feel like you are living a true experience with the house of Rossano Veneto when you are in a PUNTOROSSO store.

puntorosso.wilier.it

 
Technologies

easy drive system

Wilier racercykler er berømte for deres front. Vores integrerede kronrør og gaffeldesigns sikrer uovertruffen styring og sikkerhed på nedkørsler. Den overdimensionerede, kvadrerede profil, der kendetegner vores gaffel kroner og integreres med bunden af ​​vores kronrør maksimerer styrke og stabilitet på et afgørende omdrejningspunkt punkt.

Technologies

IF integrated fork

Håndteringen af ​​en Wilier cykel er en af ​​dens mest skattede egenskaber. Vi søger løbende efter nye måder til yderligere at forbedre solid følelse i stellets forparti, hvilket har ført til nogle af de mest betydningsfulde af Cento1 SR s forbedringer. Vi fandt, at en ny måde at positionere skrårør og overrør i forhold til kronrøret skaber en virtuel forøgelse af kronrørets højde, hvilket gør det 14% stivere i form af torsionsstivhed. Det øverste rør slutter sig til kronrøret i en nedadgående vinkel, mens det nedadgående rør er vinklet opad, hvor det slutter sig til kronrøret og den integrerede gaffel. Denne sammenføjning er traditionelt ligesom punktet af en trekant, men denne nye vinkel og positionering gør det mere som en firkant, der er stivere. Bagsiden af ​​gaflen bremsesystem hul er gemt i det skrårøret, holder det rent og beskyttet mod elementerne. Det integrerede gaffel design skaber også en aerodynamisk profil, der reducerer ”drag”.

Technologies

Shimano Steps City

Det har aldrig været så nemt at komme omkring i byen. Kør gennem byen i flere dage på en enkelt opladning. Hvis du har travlt, fordi du skal mødes med vennerne, giver SHIMANO STEPS-teknologien dig et ekstra skub i modvinden. Tag cyklen til arbejde, og kør gennem trafikpropper uden at overanstrenge dig. Uanset hvor du tager hen, får SHIMANO STEPS dig frisk derhen.

Technologies

IC integrated cables

Bremsen og bagskifter kabler ligger inde i rammen. Dette tillader rammen at være aerodynamisk,og at beskytte og dække kablerne

Technologies

FSS

Flydende Suspension System

I dette system er støddæmperen ikke er forankret direkte på rammen ved et vist punkt, men flyder mellem to led, der forbinder bagstagerne. Dette usædvanlige design øger pedalkraften (og dermed effektivitet, når du op ad bakke), fordi det giver cyklen et lavt ”vuggeniveau” og et lavt pedal kick back. Det perfekte system til hvad vi ønskede at opnå.

Technologies

WMS

Wilier Monocoque System: Wilier Triestina udnytter den seneste i carbon monocoque teknologier til at fjerne sårbare områder og skabe rammer, der er lette, effektive og komfortable.

Sikker betaling

Kundeservice

shop@wilier.it

Gratis fragt

Ved ordrer større end 600DKK
VILKÅR OG BETINGELSER