Puntorosso Wilier

En PUNTOROSSO butik har allt som en Wilier shop kan erbjuda. Yta och inredning är gjord för att rymma hela Wilier produktsortiment så om cyklar, kläder, accessoarer. Känslan som infinner sig när du besöker en PUNTOROSSO butik är som om du vore och besökte Wilier Triestina i Rossano Veneto.

puntorosso.wilier.it

 
Teknologier

Enkel justering

Wilier Triestina insisterade dessutom på en design som tillät finjustering av bakhjulsläget och således för kuggskivans riktning mot den bakre växelföraren. Detta möjliggör optimal hjulinställning, aerodynamisk positionering och smidig växling. Tack vare vår innovativa lösning som ger 6mm justerbarhet, kan hjulbas och avstånd från däck till den bakre delen av vårt avkortade sadelrör, kundanpassas. Detta möjliggör optimering både av aerodynamik och cykelhantering, samtidigt som hjulbytet blir snabbt och enkelt.

Teknologier

Kolfiber 60 ton

För att konstruera en bra helgjuten ram, söker vi den perfekta balansen mellan styvhet, komfort och följsamhet, med lägsta möjliga vikt. Kolfiber är ett idealiskt material för cykelramar, på grund av dess kvaliteter av elasticitet, kapacitet att tåla påfrestningar och sin styrka i förhållande till vikten. Ju högre modul, desto styvare komposit. I skalans andra ände, ju lägre modul, desto mera elasticitet. Vid tillverkningen av Cento1 Superleggera, tillämpade vi MR60H för styvhet i kritiska belastningsområden där lateral styvhet leder till ökad effektivitet. Sedan använde vi T800H och T700SC, med större elastiska egenskaper, för att garantera komfort och pålitlig hantering. Var och en användes så lite som möjligt, så snart våra krav på styrka och varaktighet uppfylldes, för att garantera lättast möjliga ramvikt.

Teknologier

BB 386

BB386EVO systemet tar designen med det överdimensionerade nedre fästet, som framgångsrikt införts av Wilier Triestina i Cento 1 modellen och efterföljande versioner, till dess nästa utveckling. För att få en oöverträffad styvhet vid en avgörande punkt på ramen, har vi utarbetat ett innovativt system som helt och hållet kan införliva ett ultra-styvt vevparti i en ultrastyv ram. Det traditionella BB30 systemet har visat sig vara olämpligt eftersom det kräver en ram med en 68 mm låda, vilket är för smalt för att ge den grad av styvhet som vi önskade. Med detta i åtanke har vi utvecklat den nya standard BB386EVO i samarbete med FSA, vilken förenar ett vevparti i kolfiber med en längre 30 mm spindel och en bredare 86,5 mm konsollåda.

Teknologier

IF integrated fork

Hanteringen av en Wilier cykel, är ett av dess mest värdefulla egenskaper. Vi söker ständigt söka möjligheter att ytterligare förbättra den solida känslan i frampartiet, vilket har lett till en del av de mest betydande förbättringarna av Cento1SR. Vi fann att ett nytt sätt att placera det nedre röret och det övre röret i förhållande till huvudröret, skapar en faktisk ökning av huvudrörets höjd, vilket gör det 14% styvare med avseende på vridstyvhet. Det övre röret närmar sig huvudröret med en nedåtriktad vinkel, medan det nedre röret är vinklat uppåt, då det förenar sig med huvudröret och den integrerade gaffeln. Denna förening är traditionellt som en triangel, men denna nya vinkel och placering gör det mera likt en kvadrat, vilket är styvare. Bakdelen av gaffelns bromshål är instoppat i det nedre röret, vilket håller det rent och skyddat från väder och vind. Designen med integrerad gaffel skapar dessutom en aerodynamisk profil, som reducerar motståndet. Inspirerade av forskningen under utvecklingen av våra TwinBlade, har Cento1:s gaffelben utformats för ökad stabilitet och aerodynamik. Som för det beprövade konceptet med avkortad KAMM slutände, som tillämpats på våra trial modeller, drar både Cento SR 1:s integrerade sadelstång och gaffelben nytta av denna strukturella innovation och uppnår därigenom en perfekt balans mellan låg vikt, aerodynamik och manövrerbarhet.

Teknologier

Kolfiber 46 ton

Den starkaste och mest motståndskraftiga kolfibern. Namnet på Mitsubishi's magiska sammansättning förmedlar dess förmåga at motstå 46 ton per kubikmillimeter. Vi tillämpar 46 TON vid konstruktionen av våra cyklar, för oöverträffad styrka, stabilitet och varaktighet.

Teknologier

WMS

Wilier Monocoque System: Wilier Triestina tillhandahåller den senaste tekniken för helgjutna kolfiberenheter, för att eliminera ömtåliga områden och skapa ramar som är lätta, effektiva och kompatibla.

Säker Betalning

Kundservice

shop@wilier.it

Fri frakt

Fraktfri gräns 800 sek
VILLKOR