Puntorosso Wilier

En PUNTOROSSO butik har allt som en Wilier shop kan erbjuda. Yta och inredning är gjord för att rymma hela Wilier produktsortiment så om cyklar, kläder, accessoarer. Känslan som infinner sig när du besöker en PUNTOROSSO butik är som om du vore och besökte Wilier Triestina i Rossano Veneto.

puntorosso.wilier.it

 
Teknologier

zno treatment

Vad vi normalt avser med “kolfiber” är i verkligheten en sammansättning av fibrer och epoxiharts. Hartsets funktion är att förena och limma fibrerna samtidigt som det skyddar hela strukturen från externa krafter. För att undvika eventuella svaga punkter som kan resultera från mikro-luckor i en komposit sammansättning, har vi tillämpat ett ultra låg densitet nanopartikel Zinc Oxide (“ZnO”) harts. Detta medför en starkare komposit med högre motståndskraft mot stötar, samtidigt som det gör det möjligt för oss att minska vikten hos våra ramar, på grund av dessas strukturella integritet. Vad detta medför ute på vägen, är förbättrad varaktighet och förvånande följsam hantering - ett kännetecken för våra ramar.

Teknologier

easy drive system

Wiliers vägcyklar är berömda för dess främre ändar. Vår design med integrerade huvudrör och gaffel resulterar i obestridbar manövrerbarhet för att tryggt bemöta kurvor och sluttningar. Den överdimensionerade, fyrkantiga profilen, som kännetecknar våra gaffelkronor och som flyter in i basen av våra huvudrör, maximerar styrka och stabilitet i en nyckel vridningspunkt.

Teknologier

FSS

Floating Suspension System

I detta systemet är stötdämparen inte direkt förankrad på ramen på en viss punkt, utan flyter mellan två länkar som ansluter de bakre stagen. Denna ovanliga konstruktion ökar pedalkraften (och således effektiviteten i uppförsbacke) eftersom den ger cykeln en låg guppnivå och låg pedal resistans. Det perfekta systemet för vad vi ville uppnå! Den största effekten i nedförsbacke och hög pedal prestanda i uppförsbacke, på eller utanför sadeln.

Teknologier

Enkel justering

Wilier Triestina insisterade dessutom på en design som tillät finjustering av bakhjulsläget och således för kuggskivans riktning mot den bakre växelföraren. Detta möjliggör optimal hjulinställning, aerodynamisk positionering och smidig växling. Tack vare vår innovativa lösning som ger 6mm justerbarhet, kan hjulbas och avstånd från däck till den bakre delen av vårt avkortade sadelrör, kundanpassas. Detta möjliggör optimering både av aerodynamik och cykelhantering, samtidigt som hjulbytet blir snabbt och enkelt.

Teknologier

Shimano Steps City

Det har aldrig varit enklare att ta sig runt stan. Åk genom stan i flera dagar på en påfyllning. Om du har bråttom att träffa vännerna ger Shimanos STEPS-teknik dig en extra puff i rätt riktning. Cykla till jobbet och ta dig igenom trafikstockningar utan att överanstränga dig. Vart du än åker kan du känna dig fräsch när du kommer fram med SHIMANO STEPS. 

Teknologier

Integrated drop out

Smidig konstruktion, som gör sig av med fogar, lim och skruvar. Dropouts utgör en del av den bakre enade triangeln och är en grundläggande komponent i den helgjutna kolfiberformen. Som del av de kontinuerliga sadel-och kedjestagen, har vinklarna i detta område av ramstrukturen avslappnat för att avleda väg vibrationerna och förbättra både komfort och hantering.

Säker Betalning

Kundservice

shop@wilier.it

Fri frakt

Fraktfri gräns 800 sek
VILLKOR