Puntorosso Wilier

En PUNTOROSSO butik har allt som en Wilier shop kan erbjuda. Yta och inredning är gjord för att rymma hela Wilier produktsortiment så om cyklar, kläder, accessoarer. Känslan som infinner sig när du besöker en PUNTOROSSO butik är som om du vore och besökte Wilier Triestina i Rossano Veneto.

puntorosso.wilier.it

 
Teknologier

easy drive system

Wiliers vägcyklar är berömda för dess främre ändar. Vår design med integrerade huvudrör och gaffel resulterar i obestridbar manövrerbarhet för att tryggt bemöta kurvor och sluttningar. Den överdimensionerade, fyrkantiga profilen, som kännetecknar våra gaffelkronor och som flyter in i basen av våra huvudrör, maximerar styrka och stabilitet i en nyckel vridningspunkt.

Teknologier

IC integrated cables

Broms-och växelförarkabeln löper inuti ramen. Detta tillåter ramen att vara aerodynamisk, skyddar och döljer kablarna.

Teknologier

Smidig design av bakdelen

Denna specialteknik tillämpas på bakarmarna. Den dämpar och avleder vibrationer på alla typer av ytor.

Teknologier

FSS

Floating Suspension System

I detta systemet är stötdämparen inte direkt förankrad på ramen på en viss punkt, utan flyter mellan två länkar som ansluter de bakre stagen. Denna ovanliga konstruktion ökar pedalkraften (och således effektiviteten i uppförsbacke) eftersom den ger cykeln en låg guppnivå och låg pedal resistans. Det perfekta systemet för vad vi ville uppnå! Den största effekten i nedförsbacke och hög pedal prestanda i uppförsbacke, på eller utanför sadeln.

Teknologier

Enkel justering

Wilier Triestina insisterade dessutom på en design som tillät finjustering av bakhjulsläget och således för kuggskivans riktning mot den bakre växelföraren. Detta möjliggör optimal hjulinställning, aerodynamisk positionering och smidig växling. Tack vare vår innovativa lösning som ger 6mm justerbarhet, kan hjulbas och avstånd från däck till den bakre delen av vårt avkortade sadelrör, kundanpassas. Detta möjliggör optimering både av aerodynamik och cykelhantering, samtidigt som hjulbytet blir snabbt och enkelt.

Teknologier

BB 386

BB386EVO systemet tar designen med det överdimensionerade nedre fästet, som framgångsrikt införts av Wilier Triestina i Cento 1 modellen och efterföljande versioner, till dess nästa utveckling. För att få en oöverträffad styvhet vid en avgörande punkt på ramen, har vi utarbetat ett innovativt system som helt och hållet kan införliva ett ultra-styvt vevparti i en ultrastyv ram. Det traditionella BB30 systemet har visat sig vara olämpligt eftersom det kräver en ram med en 68 mm låda, vilket är för smalt för att ge den grad av styvhet som vi önskade. Med detta i åtanke har vi utvecklat den nya standard BB386EVO i samarbete med FSA, vilken förenar ett vevparti i kolfiber med en längre 30 mm spindel och en bredare 86,5 mm konsollåda.

Säker Betalning

Kundservice

shop@wilier.it

Fri frakt

Fraktfri gräns 800 sek
VILLKOR