Puntorosso Wilier

En PUNTOROSSO butik har allt som en Wilier shop kan erbjuda. Yta och inredning är gjord för att rymma hela Wilier produktsortiment så om cyklar, kläder, accessoarer. Känslan som infinner sig när du besöker en PUNTOROSSO butik är som om du vore och besökte Wilier Triestina i Rossano Veneto.

puntorosso.wilier.it

 
Teknologier

Shimano Steps City

Det har aldrig varit enklare att ta sig runt stan. Åk genom stan i flera dagar på en påfyllning. Om du har bråttom att träffa vännerna ger Shimanos STEPS-teknik dig en extra puff i rätt riktning. Cykla till jobbet och ta dig igenom trafikstockningar utan att överanstränga dig. Vart du än åker kan du känna dig fräsch när du kommer fram med SHIMANO STEPS. 

Teknologier

Smidig design av bakdelen

Denna specialteknik tillämpas på bakarmarna. Den dämpar och avleder vibrationer på alla typer av ytor.

Teknologier

Swing arm integrated design

Vårt unika bakre triangel koncept har delvis påverkats av avancerad motorcykel design. Vi har skapat en smidig, integrerad helgjuten enhet, som enar sadel-och kedjestagen och dropouts helt i kolfiber, för en mer omedelbar effekt och överlägsen hantering.

Teknologier

Kolfiber 46 ton

Den starkaste och mest motståndskraftiga kolfibern. Namnet på Mitsubishi's magiska sammansättning förmedlar dess förmåga at motstå 46 ton per kubikmillimeter. Vi tillämpar 46 TON vid konstruktionen av våra cyklar, för oöverträffad styrka, stabilitet och varaktighet.

Teknologier

Shimano Steps MTB

Oavsett om du kör mountainbike genom skogen en söndagsmorgon på jakt efter nya upptäckter, eller om du kör utför med vännerna hjälper SHIMANO STEPS MTB dig att pressa gränserna. Faktum är att med SHIMANO STEPS MTB försvinner gränserna och du upplever fullständig frihet.

Teknologier

Enkel justering

Wilier Triestina insisterade dessutom på en design som tillät finjustering av bakhjulsläget och således för kuggskivans riktning mot den bakre växelföraren. Detta möjliggör optimal hjulinställning, aerodynamisk positionering och smidig växling. Tack vare vår innovativa lösning som ger 6mm justerbarhet, kan hjulbas och avstånd från däck till den bakre delen av vårt avkortade sadelrör, kundanpassas. Detta möjliggör optimering både av aerodynamik och cykelhantering, samtidigt som hjulbytet blir snabbt och enkelt.

Säker Betalning

Kundservice

shop@wilier.it

Fri frakt

Fraktfri gräns 800 sek
VILLKOR